Edzéstervek archívum

4 napos erősítő edzésterv

Ezúttal egy 4 napos edzésterv kerül bemutatásra, ami kimondottan az izomerősítés céljából lett tervezve, mindezt a lehető leghatékonyabban, és legrövidebb idő alatt. Ezeket a gyakorlatsorokat nem ajánljuk kezdőknek.

Hát és váll gyakorlatok hölgyeknek

Szerző: | Kategóriák:Edzéstervek, Hölgyeknek, KiemeltNincs hozzászólás
Mai edzésprogramunk kifejezetten nők számára készült. Figyelem hölgyek, a lapos has, feszes combok, fenék formálása mellett nem árt figyelmet fordítani a felsőtestetekre is, hiszen az legalább olyan fontos.

Egyszerű tricepsz építő edzésterv kezdőknek

Szerző: | Kategóriák:Edzéstervek, KezdőknekNincs hozzászólás
Kezdők kategóriánkban egy szimpla tricepsz építő edzésprogram bemutatása következik. Ha kezdőként egyszerű, szervezett és hatékony gyakorlatokat keresel, akkor ezt mindenképpen neked ajánljuk! Az edzésterv célja a tricepsz építése, felkészítése a nehezebb gyakorlatokra. Lássunk is neki.

8 hetes intenzív fekvenyomás edzésprogram

Szerző: | Kategóriák:Edzéstervek, Erősítés, Izomnöveléshozzászólás
Ebben az edzéstervben kimondottan a mellizom erősítéséről lesz szó. Különös figyelmet fordítva a fekvenyomásra. Tapasztalatból tudjuk, hogy minden korosztály kedvelt gyakorlata a fekvenyomás. Bele lehet adni apait-anyait és az ember érzi, hogy dolgozott. Szeretnénk bemutatni most hogyan is lehet maximalizálni a hatékonyságot.

300 Spártai edzésprogram

Szerző: | Kategóriák:Celeb, EdzéstervekNincs hozzászólás
Ez az edzésterv  a 300 című film eredeti felkészítő edzésterve. Ez egy intenzív edzésprogram amit nem ajánlunk mindennapi használatra. Legjobban egy 3 napos procedúraként írható le, ami a teljes test átmozgatására szolgál.

2 napos teljes testedzés kezdőknek

Egy egyszerű, de hatékony 2 napos edzésterv bemutatása következik, amit kezdőknek ajánlunk, viszont mivel a program célja az izomépítés és erősítés, ezért bárki nyugodtan alkalmazhatja (természetesen nagyobb súlyokkal, intenzitásbeli növeléssel). A cél a fejlődés, növeljük az ismétlések számát minden gyakorlatnál ezzel is maximalizálva a hatékonyságot.